Over Ons

Sports Impressario is een sportmanagement bureau voor professionele topsporters. Sinds 2008 helpen we topsporters met het uitbouwen van hun carrière. We ondersteunen hen en geven advies op hun maat. We delen één passie met onze spelers: sport. Meer specifiek: voetbal. We hebben zelf alle nationale en internationale licenties en vergunningen, waaronder de FIFA licentie, maar kunnen indien nodig ook beroep doen op een internationaal netwerk van betrouwbare business partners. Vandaag zijn we voornamelijk actief in Nederland, België, Rusland, Scandinavië, Brazilië en het Midden Oosten.

Bij ons staat ú centraal

Onze dienstverlening is afgestemd op u. Onze kernwaarden zijn dan ook betrouwbaarheid en openheid. We willen in alle transparantie met u samenwerken en zo uw ‘trusted partner’ worden. We begeleiden u in uw sportloopbaan, zodat u zich kan focussen op uw sportieve prestaties. U kan bij ons terecht met al uw vragen rond financieel en fiscaal management alsook voor juridisch advies. Wij kennen de weg in het doolhof van ingewikkelde wetgeving en regels in binnen- en buitenland. Uiteraard staan we u ook bij tijdens uw contract onderhandelingen. Zo halen we samen het beste uit uw carrière!

Wat houdt de begeleiding in?

Professioneel voetbal is een uitermate uitdagende en veeleisende job. Niet alleen omwille van de vele trainingsuren, hoewel die zeker meegerekend moeten worden. Elke SportsImpressario coach stelt alles in het werk om zijn speler op de best mogelijke manier aan te moedigen en verder te helpen met z’n persoonlijke programma. Maar nog belangrijker zijn de emotionele bijstand die verleend wordt en de hulp die de coach biedt bij het beheren van de administratie. Elke sterspeler worstelt vaak met deze verantwoordelijkheden en de bijhorende stress, zeker als hij in de media komt. Presteren onder de druk van een groot stadion is niet eenvoudig.  Wij zijn uw vertrouwenspersoon. Dag en nacht.

Transparantie van werk

SportsImpressario verlost u van het papierwerk en helpt u op mentaal niveau. Zo kan u zich concentreren op uw sport. Omdat iedereen anders is en uw belang altijd bovenaan staat, maken we, na overleg met u, een schema op uw maat.  In dat schema worden gepaste uren en doelstellingen opgenomen, afgestemd op uw wensen. We vinden het belangrijk dat u precies weet wat u van ons kan verwachten en vice versa.

Lange termijn doelstellingen

Na een eerste gesprek stellen we samen met u lange termijn doelstellingen op. Daarbij kijken we naar uw verlangens, uw noden en de reële mogelijkheden. Het doel is steeds de verbetering van uw persoonlijke prestaties. De manier waarop we dat doel bereiken, is voor elke speler anders. Zodra de